Naturel Kiss MICELLAR SERIES Skincare: Produk berteknologi nano, R&D Based dari UTM, berkesan merawat kulit muka untuk masalah jerawat, jeragat, kulit kusam, tona tidak sekata, kering, berminyak. SELAMAT, NATURAL dan BEBAS TOKSIK

Naturel Kiss adalah jenama tempatan pertama yang pertama mengaplikasikan teknologi micellar dalam produk pembersihan wajah di bawah siri produk yang dinamakan ‘Micellar Series’. Implementasi teknologi berinovasi ini dapat memaksimakan keberkesanan produk sebanyak 5 kali lebih efisien berbanding pembersih wajah yang biasa.

Micellar Series menggunakan ingredients yang berkualiti tinggi dan beberapa minyak tumbuhan (essential oils). Kajian selama 15 tahun di kalangan penyelidik UTM yang diketuai oleh pengasas Naturel Kiss iaitu Prof Madya Dr Siti Hamidah Setapar berjaya menerajui produk kecantikan berasaskan teknologi nano berprestij tinggi yang sesuai digunakan oleh semua lapisan umur dan masyarakat

 

 

 

 

 

Micellar Series terdiri daripada:

  1. Micellar Cleanser
  2. Energy Water Mist

 

“Ada orang menganggap rutin skin care ni mesti ada cleaser, milk cleanser, toner, serum, moisturiser, mist…etc.

Tidak perlu semua step tu, terutamanya bila teknologi kosmetik dah semakin maju. Teknologi Micellar menjadikan cucian dan penyerapan nutrien jauh berkali-kali ganda berbanding produk biasa.

Ingredients seperti Hyaluronik Acid, Bee Venom, Essential Oils juga adalah yang terkini dalam kosmetik dan jauh lebih berkesan.

Lupakan step yang menyusahkan. Siapa yang dah cuba Micellar Series akan faham mengenai masa yang telah dijimatkan. Yang paling penting kulit menjadi cantik dan sihat tanpa perlu bersusah payah”

-Prof Madya Dr Siti Hamidah Setapar, Pensyarah dan Penyelidik Kejuruteraan Kimia, Universiti Teknologi Malaysia. Pengasas Naturel Kiss, Non Toxic Cosmetics

 

—————————–

Apa KEBAIKAN Micellar Series ni?

—————————–

‘Protect & Beautify

  1. MICELLAR CLEANSER

Dirumus untuk melindungi dan mencantikkan kulit dengan Hyaluronic Acid dan Bee Venom.

  • 98% Natural
  • Untuk semua jenis kulit
  • Melindungi & Mencantikkan
  • Menanggalkan  Makeup
  • Membersihkan muka lebih mendalam

** Kepakaran pengasas Naturel Kiss, Prof Madya Dr Siti Hamidah Satapar (phD spesifik dalam bidang micellar nanotechnology)

 

6 KELEBIHAN Naturel Kiss Micellar Cleanser:

  • Dirumus khas untuk mengimbangi kelembapan kulit. Ia mampu merawat kulit kering.
  • Menanggalkan makeup dan kotoran pada kulit tanpa perlu dibilas.
  • Mengandungi minyak yang berkhasiat dan nutrien penting untuk kulit lebih anjal.
  • Peptida dari Bee Venom merangsang pengeluaran kolagen dan elastin.
  • Asid hyaluronik menghidrat dan menghalang kehilangan lembapan pada kulit.
  • Kelembapan kulit seimbang menghasilkan tona sekata, memulihkan dan juga melembutkan kulit.

Gunakan Micellar Cleanser untuk kulit muka yang lebih bersih dan sihat.

 

2. ENERGY WATER MIST

Dirumus untuk melindungi dan mencantikkan kulit dengan Hyaluronic Acid, Bee Venom, Rose Hydrosol & Essential Oils

  • 99% Natural
  • Untuk semua jenis kulit
  • Melindungi & Mencantikkan
  • Merawat masalah-masalah kulit

 

5 KELEBIHAN Naturel Kiss Energy Water Mist:

  • Steam distilled ROSE water
    Mengimbangi PH kulit, mengurangkan sebum berlebihan dan anti inflamasi
  • Bee Venom & Asid Hyaluronik
    Anti penuaan, anti kedutan , melembapkan dan menyegarkan kulit
  • Minyak pati
    Kaya anti oksidan, mengurangkan bintik-bintik kecelaan, dan kulit tampak makin berseri (“glowing”)
  • Membersihkan pori pori
  • Aromaterapi
    Memberi efek pada “mood” , mengurangkan “anxiety”, membantu menstabilkan emosi dan memberi keyakinan

———————————————-

MASALAH-MASALAH KULIT yang dapat DIBANTU dengan Micellar Series?

  • Blackhead/whitehead
  • Jeragat
  • Jerawat
  • Kulit berminyak
  • Kulit kering
  • Kulit menggelupas
  • Kulit kusam
  • Kulit sensitif
  • Liang pori besar
  • Parut jerawat
  • Tona kulit tidak sekata

——————————-

TESTIMONI Pengguna Micellar Series

——————————-

Prof Madya Dr Nor Muhainah Pensyarah

—————————————

“Micellar Cleanser tu saya suka sangat. Akan repeat cleanser ni. Best sangat kalah Ki*lh. Mist tu nak juga. Pakai alternate day. Walaupun muka merah tapi tak sakit macam skincare lain. Actually skin saya ada Rosacea, redness skin yang disebabkan keturunan. Untuk elakkan skin ‘flame’ lebih teruk kena pakai minimal product yang takde bad ingredients. Masalah kulit saya jadi teruk lepas bertahun guna produk XXX (jenama skincare terkenal antarangsa). Kulit jadi semakin nipis rupanya . Memang flawless tapi lepas tu sakit merah pada kulit muka ni dah start keluar. Alhamdulillah jumpa Naturel Kiss. At least tak perlu risau tentang ingredients product” – Puan Yan, Johor Bahru

—————————————

“Saya pakai mist sebelum tidur. Memang jerawat tengah naik kat pipi. Bila pakai mist, rasa soothing je muka. Bau rose best.  Bangun pagi muka rasa soft. Jerawat pun dah kecut. Kawan saya ramai yg tegur kulit muka saya makin elok. flawless kata mereka. Micellar cleanser tu pulak saya guna setiap kali nak cuci muka untuk solat. Memang best, sebab tak keringkan muka. Biasanya saya pakai sabun pencuci muka biasa rasa kulit muka tegang, tapi micellar cleanser rasa segar” – Puan Harena, Gombak

—————————————

“Indahnya hidup bila wajah dah pulih …”
Perkongsian di Facebook Dr Siti Hamidah. Testimoni daripada Dr Zilal yang mengalami masalah kulit muka yang serius.

 

 

 

Baca kisah Dr Zilal di SINI

—————————————

“Resah dan buntu bila wajah rosak…”

Perkongsian  Dr Siti Hamidah. Testimoni daripada Cikgu Mira yang mengalami masalah kulit muka yang serius selepas tersilap menggunakan produk yang toksik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baca kisah Cikgu Mira di SINI

—————————————

“Masalah jeragat yang membelenggu diri …”
Perkongsian di Facebook Dr Siti Hamidah. Testimoni daripada Cikgu Laila yang mengalami masalah jeragat yang teruk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baca kisah Cikgu Laila di SINI

—————————————

“Masalah jerawat yang teruk …”

Perkongsian di Facebook Dr Siti Hamidah. Testimoni daripada Adik Iman yang mengalami masalah jerawat yang teruk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baca kisah Adik Iman di SINI

————————————–

PROMO OCTOBER!

 

Nak MAKLUMAT LANJUT ?

———————–

Rawat kulit muka dengan Micellar Series.

Dapatkan daripada D’WangiShoppe, Agent Berdaftar Naturel Kiss.

 

Whatsapp :

017-361 0176 (Anisah)

Atau terus klik butang di bawah:

naturel kiss,skincare routine,skincare,skincare terbaik,skincare routine steps,skincare for oily skin,skincare malaysia,skincare untuk jerawat,skincare for dry skin,skincare untuk kulit kering,jeragat,jeragat in english,jeragat timbul,jeragat hilang,jeragat di hidung,jeragat melasma,jeragat maksud,jeragat ada akar,jeragat apa itu,jeragat atasi,jerawat pasir,jerawat,jerawat batu,jerawat di dagu,jerawat di dahi,jerawat di pipi,jerawat di hidung

#naturelkiss#micellarseries#skincareroutine#skincare#skincareterbaik#skincareroutinesteps#skincareforoilyskin#skincaremalaysia#skincareuntukjerawat#skincarefordryskin#skincareuntukkulitkering#jeragat#jeragatinenglish#jeragattimbul#jeragathilang#jeragatdihidung#jeragatmelasma#jeragatmaksud#jeragatadaakar#jeragatapaitu#jeragatatasi#jerawatpasir#jerawat#jerawatbatu#jerawatdidagu#jerawatdidahi#jerawatdipipi#jerawatdihidung