Pelembap Bibir Untuk Mengatasi Masalah Bibir Kering, Menggelupas, Kusam dan Kehitaman

#MENGIKUT_KAJIAN, pelembap bibir ni nampak simple tapi sebenarnya suatu masalah besar . Daripada survey yang dilakukan, hampir kesemua wanita mengalami masalah bibir kering, merekah dan kehitaman.

Semakin mereka menggunakan pelembap bibir ‘petroleum based’,  bibir semakin kering, hitam dan gelap. Dalam masa sejam ke sejam setengah kena ‘re-apply’ banyak kali sebab ia sebenarnya semakin mengeringkan bibir.

-Prof Madya Dr Siti Hamidah Setapar,

  • Pensyarah & Penyelidik Kejuruteraan Kimia, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai Johor.
  • Pengasas Naturel Kiss, Non Toxic Cosmetics

 

Mesti rimas kan bibir asyik kering je. Bila dah kering macam-macam masalah lain plak timbul.

Bibir yang makin kering jadi merekah ada yang sampai luka. Pedihnya!.

Kalau pakai lipstick yang mahal macamanapun tetap tak nampak cantik sebab bibir menggelupas berkuping-kuping.

 

Kami nak bantu dengan PELEMBAP BIBIR NATUREL KISS;

———————————–
#PELEMBAP_BIBIR_NATUREL_KISS
———————————–

Bukan sekadar melembapkan bibir, malah membantu merawat semua keadaan bibir.

 

Ada 2 jenis:

1.Roselle

2.Pure Peppermint

———————————–
Apa #KELEBIHAN PELEMBAP BIBIR NATUREL KISS ni?
———————————–

(+) 100% Natural. ‘Plant based’. Bahan-bahan yang digunakan adalah bahan semulajadi yang berfungsi sebagai pelembap bibir yang sangat baik.

(+) Pakai sekali tak perlu nak re-apply banyak kali. Melembapkan bibir dengan lama.

(+) Merawat bibir yang kering, merekah, menggelupas, luka, berdarah.

(+) Mencerahkan bibir yang kusam kehitaman

(+) Sangat sesuai untuk bibir sensitive yang tidak boleh guna sembarangan pelembap bibir mahupun lipstick.

(+) Mengurangan kedutan , garis halus pada bibir . Bibir nampak halus mulus. Cantik je bila pakai lipstick.

(+) Sangat baik sebagai alas bibir sebelum menggunakan lipstick. Sangat melembap, sesuai bagi yang seharian guna lipstick.

(+) Research based. R&D oleh team Naturel Kiss & pengasasnya sendiri, Prof Madya Dr Siti Hamidah Setapar, Pensyarah dan Penyelidik bahagian Kejuruteraan Kimia, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor. Dijamin SELAMAT

 

——————
PENCAPAIAN
——————

Telah memenangi pelbagai #AWARD dalam dan luar negara.

#GOLD_MEDAL in BioInnovation and BioMalaysia 2014 for the project of ‘3-in-1 Natural Beauty’

#BRONZE_MEDAL in Seoul International Invention Festival 2013 (SIIF 2013) for the project of ‘Lip Moisturizer with Natural Colorant and Omege-3 oil’

#GOLD_MEDAL in International Invention & Innovation Exhibition 2013 (ITEX 2013) for the project of ‘Lip Moisturizer with Natural Colorant and Omege-3 oil’

#SILVER_MEDAL in BioInnovation and BioMalaysia 2013 for the project of ‘Naturel Kiss: Lip Moisturizer with Omege 3 and Natural Colorant’

#BRONZE_MEDAL
BioInnovation and BioMalaysia 2013 for the project of ‘Natural Colorant from Local Plants’

#GOLD_MEDAL and BEST INVENTION AWARD CATEGORY H in INATEX 2013 for the project of ‘Night Lip Balm with Natural Colorant and Omega 3’

#SILVER_MEDAL in INATEX 2013 for the project of ‘3-in-1 Natural Beauty’

#GOLD_MEDAL in 13th Industrial Art and Technology Exhibition (INATEX 2012) for the project of ‘Lip Moist with Omega-3’


—————-
Berapa #HARGA ye?
—————-

RM39.90

Paling best, kami tawarkan KHIDMAT NASIHAT PERCUMA selepas pembelian sehingga anda betul-betul puashati.

——————–
Apa #KATA_PENGGUNA?
———————

Apa kata baca dulu feedback pengguna Pelembap Bibir Naturel Kiss:

“ Pelembap bibir ni memang okay sangat sebab bibir saya memang langsung tak boleh pakai lipstick, kalau tak memang akan kering dan menggelupas. Dah cuba banyak pelembap bibir, yang ini yang paling okay. Lagipun agak tahan lama, sebab saya beli tak silap dah 6 bulan, sampai sekarang belum habis. Berbaloi dengan harga”- Pn Zulaikha, Cheras

 

“Bibir saya asyik kering dan luka, lepas guna lip moisturizer Naturel Kiss ni, alhamdulillah tak luka lagi. Bibir lembap je” – Pn Maria, Ampang

 

“Bibir saya pernah ‘rosak’ (terkopek menggelupas dan berdarah) kerana tidak sesuai dengan pelembap yang dijual di pasaran. Hampir 6 bulan malu dan mengelak bertemu orang. Bertambah perit banyak pulak tugasan untuk hadir mesyuarat, ceramah, forum dan seminar. Alhamdulillah suami hadiahkan set penjagaan bibir Naturel Kiss. Bibir bertambah baik selepas itu.- Pn Hadayah, Pasir Gudang

 

“Saya guna lip scrub Naturel Kiss. Wow bibir yang agak birat sebelum ini nampak kemerahan . selepas cuci dan dioleskan dengan dengan lip moisturiser ni, rasa fresh dan best sangat.- Pn Ana Talib, Kajang
“Bibir saya mudah pedih dan sensitif bila pakai lipstik dan lip balm yang ‘panas’. Pernah pakai jenama XXX, bibir pernah pecah selama beberapa hari walaupun dah tak pakai. Tp dengan Naturel Kiss lip moisturiser hari-hari pakai bibir tak terasa pedih. Bibir anak yg umur 4 tahun yang selalu kering pun dah ok. Sangat disarankan pada yang ada masalah bibir sensitive” – Pn ‘Adlina, Ampang

 

“SubhanaAllah, puas hati sangat dengan lip moisturiser ni. Sebelum ni bibir akak ada kesan hitam bahagian tepi bibir. Sekarang kesan hitam tu hamper tak kelihatan. Warna pink nya pun natural je. Saya suka2! Yang penting natural, bebas bahan kimia merbahaya. Harap kesan hitam tu makin lama makin pudar bila konsisten dengan lip moisturiser Naturel Kiss ni”
– Pn Azlina, Johor Bahru

———————————————

Untuk merawat bibir dengan lebih baik, disarankan guna  kombinasi Lip Moisturiser dan Lip Scrub Naturel Kiss.

Guna lip scrub 2 kali seminggu untuk menanggalkan sel-sel kulit mati. Bibir akan lebih bersih, licin dan lembut. Lip scrub juga 100% natural. Formulasi tanpa bilasan.

 

Semua produk Naturel Kiss adalah hasil R&D di UTM. Non toxic, kualiti terjamin dan selamat. Pasti berpuashati.

Jika anda pengguna tetap pelembap bibir berasaskan petroleum, pasti dapat rasa perbezaan yang pelembap bibir Naturel Kiss adalah beratus kali ganda lebih baik dan berkesan! In Shaa Allah..

 


TERKINI!!! PROMO RAMADHAN & SYAWAL 2018


Promosi sempena bulan Ramadhan & Syawal! Diskaun 10% untuk Lip Moisturiser, Lip Scrub & Lipstick. Boleh dapatkan untuk diri sendiri, atau hadiah Raya kepada mak atau mak mertua. Mesti mereka suka!

—————-
NAK #ORDER?
—————

WHATSAPP SEKARANG!

WHATSAPP ‘LMNK’ ke 017 361 0176 (Nisa)
WHATSAPP ‘LMNK’ ke 017 361 0176 (Nisa)
WHATSAPP ‘LMNK’ ke 017 361 0176 (Nisa)

ATAU:

Boleh terus klik link ini:

KLIK — www.wasap.my/60173610176/LMNK
KLIK — www.wasap.my/60173610176/LMNK
KLIK — www.wasap.my/60173610176/LMNK

Salam bibir sihat & bebas toksik 😊

#bibirkering
#bibirhitam
#natural
#naturelkiss
#dwangishoppe

 

Boleh rujuk ke link di bawah untuk info tambahan:

5 tips memilih PELEMBAP BIBIR

********************************************************************************************************

FB:D’WangiShoppe

IG: dwangishoppe

-Trusted Distributor Naturel Kiss-